Dealer worden


Aluminium scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren zijn niet weg te denken uit de huidige interieurs. En niet zonder reden. Ze scheiden ruimtes af, geven een gevoel van licht en ruimte én zorgen voor een prachtige industriële of moderne uitstraling. Wil jij je klanten deze optie ook bieden? Word dealer!

MiMa Agency: specialist in maatwerk
MiMa Agency BV koppelt productiebedrijven die maatwerk (schuif)deuren maken aan de retail. Kwalitatief hoogwaardige handel genereren: dat is onze ambitie. Maatwerk leveren dat aan ieders specifieke wensen en eisen voldoet: dat is onze specialisatie. Daarbij beperken we ons niet alleen tot black steel scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren, maar bieden we ook maatwerk keukens en meubels.

Kwalitatief maatwerk, tevreden klanten
We leggen de lat hoog. We stellen hoge kwaliteitseisen. Aan onze producten, aan onze mensen én aan onze dealers. Juist omdat we ons hier strikt aan houden en er op toezien dat iedereen deze eisen naleeft, hebben we tevreden klanten. Van producent tot consument.

Betrouwbaar
Vakmanschap. Daar draait het om. Maar ook: doen wat je belooft. Meedenken met onze relaties en ze een gedegen advies geven. Betrouwbaar zijn. In alle opzichten. Om vervolgens meer dan mooi maatwerk te realiseren.

Word jij onze dealer?
Spreekt onze werkwijze je aan en wil jij dealer worden van onze black steel scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer bij je langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.Vul onderstaand formulier in.
Alle velden zijn verplicht.

Dit contactformulier wordt beschermd door reCAPTCHA.
Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.