Onze deuren

Blacksteel is een verzamelnaam voor onze taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren. De perfecte keuze als u op zoek bent naar strakke, industriële deuren voor uw interieur. Met hun slanke profielen en veel glas bieden ze de ideale oplossing om uw ruimte fysiek te scheiden zonder het licht te blokkeren.

Image

Taatsdeur

Op zoek naar een eye catcher voor jouw interieur? Dan zijn de Blacksteel taatsdeuren een echte aanrader! Met hun luxueuze en exclusieve uitstraling voegen ze karakter toe aan elke ruimte.

Doordat er geen kozijn nodig is, creëren deze taatsdeuren extra openheid en een zwevend effect. We zijn er trots op, dat wij een taatsdeur hebben ontwikkeld die bevestigd wordt op de muur. Hierdoor kan de deur in beide richtingen draaien.

Hierdoor komen we met de montage nooit in de problemen met uw vloerverwarming of net gelegde vloer.

Dit type deur is voorzien van speciaal ontwikkelde profielen (boven- en onderdorpel van 70mm hoog) en het stevige taatssysteem. Dit maakt de Blacksteel Taatsdeur een mooie aanvulling op ons assortiment. Er zijn verschillende vakverdelingen, profielen, grepen en glassoorten mogelijk.

Image

Schuifdeur

Schuifdeuren hebben als groot voordeel dat ze ruimtebesparend zijn, doordat ze langs of in de wand worden weggeschoven. Dit in tegenstelling tot draaideuren.

Het Blacksteel schuifdeursysteem heeft een gedetailleerd profiel, waardoor de wanden zonder handgreep kunnen worden uitgevoerd. Door de inkeping in het profiel kan de deur toch worden geopend. De schuivende delen kunnen volledig achter elkaar worden weggeschoven.

Het Blacksteel systeem is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook perfect voor gebruik buitenshuis; Blacksteel Outdoor. Het kan worden gebruikt om buitenruimtes zoals tuinoverkappingen of veranda's af te sluiten, met behoud van strakke lijnen en een industriële uitstraling. Dit verlengt het tuinseizoen en verhoogt het comfort.

Er zijn ook hier verschillende vakverdelingen, profielen, grepen en glassoorten mogelijk.

Image

Scharnierdeur

Als er extra ruimte beschikbaar is, dan zijn scharnierdeuren een geweldige optie om die ruimte af te sluiten. Dit kan gecombineerd worden met smallere of bredere zijpanelen, of zelfs bovenlichten. Zijpanelen zijn bijzonder geschikt voor bredere openingen van meer dan 1000mm breedte of in zeer hoge ruimtes.

Ons scharnierdeurprofiel heeft een strakke vormgeving en is daardoor ook uitermate geschikt voor vaste wanden. We bieden deze deuren aan met subtiele deurkozijnen, maar ze kunnen ook eenvoudig in een bestaand houten kozijn geplaatst worden, of zelfs in een opdekkozijn. Opdekdeuren zijn bijvoorbeeld ideaal voor nieuwbouwwoningen, waar ze vaak standaard worden geïnstalleerd. Zo hoef je geen sloopwerk uit te voeren om een metalen deur te kunnen plaatsen.

Er zijn ook hier verschillende vakverdelingen, profielen, grepen en glassoorten mogelijk.