Projecten

Of het nu de woonkamer, het kantoor of de winkel is, Blacksteeldeuren passen in iedere ruimte. De deuren zijn ideaal om een ruimte af te sluiten zonder deze optisch kleiner te maken. Hoogwaardig afgewerkt, sterk en op maat gemaakt.

Wil je een beeld krijgen van de mogelijkheden van Blacksteel? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten.

  Blacksteel particulier Rosmalen

  Schuifdeur type: D400
  Profielkleur: Zwart ( RAL 9005 )

   Blacksteel showroom Eindhoven

   Schuifwand: type B3 met Rondo
   Vaste elementen: type B3
   Raam: type E6
   Profielkleur: zwart ( RAL 9005 )

    Blacksteel showroom Sneek

    Twee keer Scharnierdeur type B4, greep: Flat Max
    Profielkleur: zwart ( RAL 9005 )

    Image

    Vast paneel

    Met een vast element kun je de ruimte gemakkelijk verdelen in een aparte zones. Je behoudt zo alle ruimte en de doorloop maar creëert wel een knusse omgeving.

    Image

    Complete schuifwand

    Voor deze showroom hebben we gekozen voor een complete Blacksteel schuifwand. Zo kunt u gemakkelijk de ruimtes scheiden, maar behoud je de lichtinval en de ruimtelijkheid. De schuifwand met type E6 geeft een modern en industriële look aan de ruimte.

    Image

    Scheidingswand met schuifdeuren

    Met Blacksteel schuifdeuren behoudt je het ruimtelijke gevoel maar kunt u toch zo nu en dan de ruimtes scheiden. Zo kun je in deze ruimte even rustig in de keuken zitten terwijl de kinderen in de woonkamer tv kijken. Het voordeel van deze schuifwand is dat het verder geen ruimte in beslag neemt.

    Image

    Vast paneel met schuifdeur

    Meer sfeerbeleving creëren in je showroom? Met Blacksteel deuren zorg je voor een huiselijke en herkenbare sfeer voor je klanten. De ruimte hebben we voorzien van een vast paneel en een schuifdeur. Het grote voordeel van een schuifdeur is dat deze ruimtebesparend is. In dit geval schuift de deur langs het vaste paneel weg.

    Image

    Afscheiding tuinoverkapping

    Naast de toepassing voor binnen zijn de Blacksteel deuren ook geschikt voor het afsluiten van buitenverblijven zoals een tuinoverkapping of veranda. Op deze manier wordt het tuinseizoen eenvoudig verlengt en hierdoor het comfort verhoogd. Blacksteeldeuren zijn niet geschikt als buitenpui.