Werkwijze

Jouw maatwerk stalen deuren in 6 stappen


Deur kiezen

Je kiest eerst welke vlakverdeling jij in je deuren wilt. Je hebt een aantal standaardopties. Wil je iets totaal anders, dan kan dat ook. En ga je voor schuifdeuren of voor vaste deuren?

Image

Wensen doorgeven

Je hebt de belangrijkste keuzes nu gemaakt. Geef deze keuzes en de globale maten van jouw deuren online aan ons door. Op basis hiervan ontvang je een prijsopgave.

Image

Deuren inmeten

Ben je akkoord met de prijsopgave? Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs om de deuren precies in te meten. Zo weet je zeker dat ze straks perfect passen.

Image

Deuren maken

De werktekening wordt tot in detail uitgewerkt, zodat de mensen in de werkplaats exact weten wat ze moeten maken. En omdat we gaan voor kwaliteit, werken ze met de beste materialen.

Image

Deuren monteren

Na ongeveer vier weken zijn de deuren klaar. We maken een afspraak om ze te komen monteren en gaan pas weg als de deuren netjes zijn geïnstalleerd en soepel openen en sluiten.

Image

Genieten

Nu blijft er nog maar één ding voor je over. Geniet van je nieuwe black steel deuren en van de uitstraling die ze aan jouw woning geven.


Image